En oo näköjään ihan kauheesti tänne kirjotellu. Sori vaan:)

 

Tässähän on tapahtunu vaikka mitä, niin paljon, että en ees muista! Nyt on vaan pakko kirjottaa, ku on niin hyvä hyperaktiivisuus päällä.

Pakko  mainostaa mahotonta Avenue Q -musikaalia, joka nähtiin Lontoossa. Aivan loistavaa!!! siinä on siis mupetteja (sellasia, ku mupetshowssa, mut ei kuitenkaan niitä:) ja sit ihan ihmisiä. Ja lauletaan nykypäivän polttavista asioista, kuten Everyone's a little bit racist ja Internet is for porn. Nauroin melkeen pissat housuun. Suosittelen!

Viime viikolla oli pancakeday, joka on siis sama kun laskiaistiistai. Olin Ronaldilta syömässä pancakeja, jotka on siis niinku lettuja ja siihen pistetään ihan hulluna kaikkea makiaa päälle. Tuotiin Antin kaa myös laskiaispulla vehkeet ja yllättävän autenttisilta maistu, vaikka olikin Tescon pullaa! Sit illalla mentiin SU:lle kassohan sellasta Open mic- juttua. Oli kyl ihan hyvä meininki ja hyviä esiintyjiä, paitsi yks poika, joka ei osanny yhtään laulaa ja sen biiseissä oli kaks sointua ja kaikissa sama melodia. Se tais soittaa 4 piisiä. Ihanaa. Upeeta.

Koulussa on vieläkin kivaa ja viime perjantaina mietittiin mm. sitä, miten Euroviisuista saatais vähän coolimpi tapahtuma. Ei tultu mihinkään tulokseen:DDD Musta on ihan huippua, että mulla on pitkästä aikaa sellanen fiilis, että on kivaa mennä kouluun! Sori vaan, Jyväskylän yliopisto. Perjantaina juhlittiin myös tsekkiläisen Janan 21-vuotis synttäreitä asiaan kuuluvin tiaroin ja virvokkein.

Olin eilen pubivisassa SU:lla ja  me tietysti hävittiin. Jos puolet kysymyksistä koskee jotain rugby- ja krikettipelaajia, niin voiko meillä vaihtareilla olla mitään saumaa?!? Mää olin kyl ihan ässä elokuvaroundilla. Sit siellä sovittiin ruottalaisten kaa, että kassotaan Suomi-Ruotsipeli yhessä. Menin nukkumaan joskus puol 2 ja herätyskello soi 4.30. Ruuat mukaan ja koputtelemaan ruottalaisten ovelle. Mun täydelliseksi yllätykseksi ne olikin hereillä! Waaaau. Pistettiin kaffit tuleen ja kassottiin peliä, siis mää, Karoliina, Daniel ja Filip. Voin sanua, että oli kyllä ihan kamalaa:DDD mulle pikkusen kettuiltiin, kun tietysti isänmaallisena ihmisenä olin täysin varma Suomen voitosta. No okei, en ollu, mut oli pakko esittää. Sit pääsin kämpille puol 8 aikaan ja kävin suihkussa ja lähin kouluun 9 aikaan. Mulla alko tänään sellanne musiikkilakikurssi. Kun täällä muilla on nyt siis Guided Learning Week (eli lomaa:), mut toi lakikurssi on  intensiivikurssi, eli sitä on n. 6 tuntia päivässä tän yhen viikon ajan. Paitsi keskiviikkona on vapaata. Voin sanoa, että oli pikkusen levoton päivä. Olin niin väsyny, että tuijotin vaan omaan takaraivooni ja hymähin välillä, ku Filip yritti heittää jotain. JUUEI. Tästä lähtien nukun kyllä kiltisti sen normaalit 10 tuntia, kiitos vaan. Nyt oon siis kotona ja kello on 19. Eli rupeen kohta nukkuun, koska huomenna pieni, kevyt lakirykäys jatkuu kahdella luennolla ja kahdella seminaarilla. Sehän on mulle aivan täysin helppoa, ku noi lakiasiat on jotenki aina ollu lähellä sydäntä. Ah sitä kapulakieltä ja englantilaisen ja eurooppalaisen lain yhteensovittamisen kiemuroita, voiko tyttö muuta toivoa? Opiskeleeko muuten muut vaihtarit näin paljon?