NO moi.

Keksiviikkona oli ruottalaiset bileet. Tässä ihan parin talon päästä on sellanen ruottalaisten kommuuni ja ne kutsu kaikki vaihtarit sinne. Oli kivaa nähä vähän muitakin ihmisiä:D siellä pileissä sit sovittiin, että lähetään Lontooseen viikonlopuksi, joten...

Perjantaina lähettiin kolmen aikaan. Täältä on tosi halpaa mennä junalla Lontooseen, emmää ny enää muista, että mitä soli, mut halpa kuiteski:D sit mentiin heti Hostelliin, joka oli Kensel Greenin aseman vieresä. Soli kyllä sellanen  luksushostelli, että oksat pois. (eli ei ollu) toisaalta, niillä hinnoilla ei oikeen voi oottaakkaa mitää:D sit mää, Liisa ja Antti lähettiin käymään keskustassa syömässä maailman naurettavimmassa ravintolassa. Soli sellanen sademetsäravintola:DDDD sit mentiin kysymään musikaalilippuja Leicester Squarelta ja sit takas hostelliin ruottalaisten kaa hengaileen. Ainiin olihan sielä yks hollantilainenki:] Yritettiin myös lähtee johonki pubiin, mut kaikkien kaoottisten metrotapahtumien jälkeen, ku päästiin vihdoin johonki, niin kaikki pubit oli menos kiinni :D kannatti. Oltiin sit joskus kahen aikaan nukkumassa. Oli kyllä todella mielenkiintoista yrittää nukkua siellä, koska alakerrassa oli baari, josta kuulu jumputusta viiteen asti ja siellä oli niin KYLMÄ! vitsin britit ja niiden ykslasiset ikkunat. murr.

Lauantaina lähettiin het aamusta Leicester Squarelle ja ruottalainen Filip tuli meijän mukaan. Saatiin liput illan Lion Kingiin aika kohtuullisella hinnalla. Sit kaffiteltiin joka välissä, koska mulla on aina nälkä ja jano ja käytiin Harrodsilla. Turhin paikka ikinä. Mentiin Notting Hilliin Portobello Roadin markkinoille ja siellä oli kyllä ihanaa <3 sää oli vähä huono, mut eipä se mitää haitannu. Mää olin tietysti ihan intsinä koko päivän, ku ootin vaan iltaa ihan sairaasti. Kierreltiin ympäri Lontoota metrolla. Nyt määki ehkä osaan jopa mennä sillä jonnekki. Wau.

Seittemältä piti mennä sinne teatterille ja IIIIIIKKKKK!!!! sitte alko Lion King!!!! Jotkut varmaan tietää mun leijonakuningasfiksaatiosta, joten voitte arvata, että heti ku circel of life pärähti, niin kyllähän mää tirautin...:D oli kyl tosi mahtava kokemus. harmi vaan, että brittien teatterietiketti on vähäs erilainen ku suomen:ne syö siellä koko ajan jotai ja kittaa kaljaa ja koko ajan joku ramppaa vessassa ja ne puhuu jajajajaj. eli oisin toivonu yksityisnäytöstä mulle, mutta... näytöksen jälkee mentiin vielä syömään ja sit hostellille. Lauantain oli tarkotus olla myös clubbailuilta, mut oltiin kaikki niiin väsyneitä, että mentiin vaan meijän ihastuttavaan huoneeseen nukkuhan.

Tänään aamulla oli ihana säää! tosi aurinkoista ja lämmintä. Kaikki lumet on muuten sulanu viikonlopun aikana, jee. Mentiin käymään Big Benillä ja Buckingham Palacella ku mää oon tämmönen, etten oo koskaan käyny. Sit vaa käveleskeltiin ympäriinsä ja täytyy kyllä myöntää, että oon vähän rakastunu Lontooseen. Luultavasti tuun käymään sielä aika usein:) rahaa siellä kyllä saa menemään...mut ehkä sellasia päiväreissuja mielummin..

Huomenna pitäis alkaa kurssien, mutta ei oo tullu minkäänlaatusta informaatiota mistään, joten me kaikki vaihtarit, jotka opiskelee sitä music managementtiä, marssitaan huomenna sen Thomas-ihmisen luokse ja toivotaan, että ryhmän paine saa sen tekemään asioille oikeesti jotain. ÄÄÄÄ oon niin väsyny reisusta, että en varmaan kirjota mitää oikein, mutta oli ihan huippu viikonloppu!

Tästä tähän.